dobrá glosa...už je na čase začít vybírat prezidenta, pan Zeman na to nemá už především mentálně...tam je ten úpadek opravdu znát.

Paul napsal/a:
dobrá glosa...už je na čase začít vybírat prezidenta,...
K výběru prezidenta tu mám také dobrou glosu:
"Opozice vybírá společného prezidentského kandidáta, chce zaplatit i agenturu, zní zpráva. Výstižný facebookový komentář pak zní: Nevědí ovšem, proti komu bude kandidovat, takže má to být především eurohujer nebo protirus? Nebo lesbický gay? Proti COdvojkař? Gretén to bude určitě, o tom není pochyb."

Mě se líbí generál Petr Pavel. Pokud do toho půjde, dám mu hlas.

grofik napsal/a:
Budte radi, ze mate prezidenta co ma chrbtovu kost a vlastnu...
Tak tohle byl vtip dne... Hned mam lepsi naladu, dneska ti to grofiku jde, ty humoristo... :-)
Turtle: z tebe ty parlamentni listy primo srsi... Tolik trapnych a nic nerikajicich skatulek v jednom odstavci, to chce notnou davku politickeho naockovani...
Ale uprime jsem zvedavej koho ty plebejci z vysociny a jejich klony zvoli ted misto rudyho Z-mena.
=turtleoverhead]
K výběru prezidenta tu mám také dobrou glosu:
"Opozice vybírá společného prezidentského kandidáta, chce zaplatit i agenturu, zní zpráva. Výstižný facebookový komentář pak zní: Nevědí ovšem, proti komu bude kandidovat, takže má to být především eurohujer nebo protirus? Nebo lesbický gay? Proti COdvojkař? Gretén to bude určitě, o tom není pochyb."
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Vim, už jsme se tu dohadovali. Kolik mu bylo? Kolem 20? Je tu někdo, kdo neudělal nikdy chybu? Navíc v tomhle věku? Na mě působí schopně, inteligentně..Věřím, že i reprezentaci naší země by zvládl nadprůměrně..
Drahoše jsem volil jen z nouze, moc mi neseděl, tohohle budu volit s přesvědčením...

Trosku srandy na odlehceni te politiky u zdejsiho kulateho stolu, enjoy... https://www.youtube.com/watch?v=XvoZjg-BNPc
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.