Ať se nám dnešní elita předvedla, či nepředvedla, nová alita ale svoje oponenty nevraždí a nezavírá!! V dnešní době mohu kdykoli a kdekoli prezentovat svůj politický, či občanský postoj. To jsem v době, kterou bráníte nemohl a pokud jsem to dělal bylo mně vyhrožováno. Já si nemohu pomoci, ale rozdíl je zde zásadní. Já si svobody strašně vážím. Že by ji někteří jedinci vyměnili za laciné pivo a levný bůček, to je také pravda, ale tito lidé pro mě nejsou morálním vzorem.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

:(
Mate pravdu, ono im je lepsie ich poslat do exekucii zadlzit na cely zivot a niekto musi konzumovat aj odpad...
Ohladom vrazdenia v novej dobe odpoviem pokial dovrsim 105 rokov...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pánové a chlapci
Grofík má pravdu, byli jsme mladí atd.😋 😁
Chlapci máte pravdu, ale to neznamená, že se budete vytahovat. My jsme v tom žili a tak něco víme. Vy v tom žijete a jste spokojeni.
Na nás záleží, abychom jako rodiče pochopili Vás mladé a na Vás je, aby jste chápali nás, staré pány, co máme život za sebou. Ale s tím vzděláním je to pravda.😲
Ladislavaliev@atlas.cz

Ale jestli posuzuji nějakou historickou dobu, co s tím má společného okolnost mládí?
Ano byl jsem mladý, ale cítil jsem se jako méně cenný občan tohoto státu, protože jsem nelezl do zadku komunistické pakáži, nechtěl jsem žádnou rudou knížku a neměl jí ani můj otec a děda.
Cítil jsem se tak na vojně, následně i v zaměstnání. Můj kamarád byl také mladý, ale nemohl z důvodu svých názorů vykonávat odpovídající zaměstnání, jiného mladého člověka vyhodili z VŠ atd. Atd. Když chcete srovnávat různá období, pak by to mělo být založeno na patřičné argumentaci, nikoli zločiny mocipánů minulé doby zamlčovat argumentem, že jsme byli mladí.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Mam dnes svoj den relaxu, zajtra som po SK, ale v nedelu mozeme detailnejsie prebrat pre a proti.
Ne politicka debata, ale klasicke reci ako by mal spravny gazda (cize vlada) sa starat o svoje ovecky...
Apropo tie desiatky tisic z dnesnej doby znicenych zivotov myslim dobehla aj predbehla minulu dobu...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Já si připadám, že jsem na schůzi předlistopadové KSČ.
Kolik lidí komunisté okradli při znárodňování? Kolik lidí to odneslo smrtí?
Kolik lidí komunisté okradli při měnové reformě?
Kolik lidí skončilo z politických důvodů v komunistických kriminálech?
Kolik lidí bylo oběťmi normalizace?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.