Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

#34361 9. 11. 2019, 10:27

To je ten les, kde rostou....

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#34362 9. 11. 2019, 10:59

princezna: pekny pozemek, velikosti mi to pripomina sad na nasi chalupe.

Obrázky:

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

#34363 9. 11. 2019, 11:15

:D pěkný, takový malý ráj...
Ještě přidám poslední úrodu..na další si budu muset počkat😞

Obrázky:

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#34364 9. 11. 2019, 14:45

Pekne prostredie, blahozelam ku vyberu. 🍐🍏🍎

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#34365 9. 11. 2019, 15:21

Koukám, že princezna si žije jako v pohádce krásná zahrada..
Foto s houbami nejspíš starší, já byl posledně asi 3 týdny zpátky a po houbách ani památky...
Apropo celá fotka princezny by nás určitě také potěšila... 😉

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#34366 9. 11. 2019, 16:32
Koukám, že princezna si žije jako v pohádce krásná zahrada.. Foto s houbami nejspíš starší, já byl posledně asi 3 týdny zpátky a po houbách ani památky... Apropo celá fotka princezny by nás určitě také potěšila... 😉

však jde o !princeznu" takový obrázek potěší.............

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#34367 9. 11. 2019, 16:39
Já si připadám, že jsem na schůzi předlistopadové KSČ. Kolik lidí komunisté okradli při znárodňování? Kolik lidí to odneslo smrtí? Kolik lidí komunisté okradli při měnové reformě? ...

,,,,,,,,to je docela ne příliš chytré. Ani já nepocházím z chudé rodiny(naopak), ale nechlubím se tím.Komunisty typu Semelová či Grospič nemusím, vymřou sami. Ale přece se stále při každé chybě nechceme vymlouvat- komunisté- ANO, dobrá myšlenka (francouzští encyklopedisté) byla zneužita. Hledejme raději to co nás spojuje.Je to hodně co máme společné. Já bych toho již nechal. Mimochodem, sloužil u nás pplk. Svoboda- bezpartijní, po převratu by nás vedl na barikády, hodně jsem s nim musel mluvit. Je to více o lidech, tak jako dnes. Mně je blízko Masaryk, byl humanista. Vzájemné pochopení, lidskost, vlastenectví to nejsou cizí slova!😈

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#34368 9. 11. 2019, 16:54
,,,,,,,,to je docela ne příliš chytré. Ani já nepocházím z chudé rodiny(naopak), ale nechlubím se tím.Komunisty typu Semelová či Grospič nemusím, vymřou sami. Ale přece se stále při každé chybě nechceme vymlouvat- komunisté- ANO, dobrá myšlenka (francouzští encyklopedisté) byla zneužita. Hledejme raději to co nás spojuje.Je to hodně co máme společné. Já bych toho již nechal. Mimochodem, sloužil u nás pplk. Svoboda- bezpartijní, po převratu by nás vedl na barikády, hodně jsem s nim musel mluvit. Je to více o lidech, tak jako dnes. Mně je blízko Masaryk, byl humanista. Vzájemné pochopení, lidskost, vlastenectví to nejsou cizí slova!😈

Smysl této poznámky zcela nechápu. Já například pocházím ze zcela finančně normální rodiny, nikde jsem nelhal a nevytahoval se, že mám movitější původ.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#34369 9. 11. 2019, 17:10

Více než před rokem, před stým výročím republiky, jste se o Masarykovi nevyjadřoval příliš pozitivně. Pak tomu nerozumím. Jak pak jde dohromady vlastenectví TGM a Vaše výhrady vůči němu, že stavěl samostatnost národa nad zájmy monarchie, tedy nad zájmy poručnického státu.

Jak jde dohromady lidskost a Vaše dnešní podpora komunistických zločinů během Maďarského povstání? To byl akt proti lidskosti, který má na svědomí tisíce, možná desetitisíce obětí!!

Ano, každá doma má svoje plusy a mínusy, ale jsou zásadní otázky, které jsou nezpochybnitelné. K nim patří lidská a občanská práva. Pokud srovnám minulý režim, pak ten je potlačoval pomocí vlastních a okupačních ozbrojených sil. Dnešní režim se je snad snaží dodržovat v mezích vysokého standardu. Pokud se někdo chová jako prodejná děvka a srovnává ceny piva a bůčku a nevidí rozdíl v základních lidských a občanských právech, pak to je argumentace velice ubohá. I ta kurva v bordelů ví, že je prodejná děvka a já jsem si vždy vážil lidí, kteří se nedali koupit.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#34370 9. 11. 2019, 17:19

Kolego uživateli Evropa, nepoznávám vás.Znám vás jako obratného mnohdy smysluplného řečnika (v příspěvcích). Nyní používáte příliš ostrá slova...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.