V USA má každý svého psychologa ... a pak jde, koupí si pár zbraní, protože to není problém, a vystřílí školu nebo taneční zábavu. Co nám z toho plyne?
Podle některých to, že každý by měl být zbraň, protože by se tak mohl(i) snadněji ubránit.

Ale mezi námi není velký věkový rozdíl a já jsem např. spokojen jako nikdy, protože mně tato doba dává vše podstatné, co potřebuji. Samozřejmě hodně věcí jde již mimo mě, některé z nich se již nikdy nenaučím, ale nebudu to svádět na dobu, ale musím hledat problém u sebe, že jsem líný.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Tak záleží na tom v čem. Já su třeba zastaralé a nendu s dobó, protože FB (neznamená to František Beneš😉) ignoruju a ani mne nenapadne, abych si vyfotil třeba snídaňu a dal ju na jakési instagram. Tyhlety, ze všech stran vychvalované, firmy-zařízení-vymyšlenosti mne spíš děsí.😕
(I když to nebylo na mne.)
Spokojené nésu. Nemám k tomu důvod, ale principielně to nesouvisí s režimem jako takovým, byť třeba Kalousek na tom má svůj díl viny. Ale on není režim, on je jen packal a tlučhuba.

Altmanne, zrejme jsou Vasi potomci nazoru, ze rozkaz velitele se da odmitnout nebo o nem diskutovat - to je ten civilni zivot 😃
numismat@seznam.cz

ferovyobchodnik@seznam.cz

Instagram slouží třeba jako portfolio umělců...nebo humoru..nebo sbírek..Co má kdo rád..Nedegradoval bych to na ukazování snídaní atd..

Evropa, to koukám, ta sebereflexe, vas mít za dědu bude asi pohodička. Pavle, víš jak říkají vychodnary tem co se takhle pokouší mluvit a připadají si tradičně?! Křupan...
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

numismat napsal/a:
Dosud jsem nemel potrebu navstivit a nemyslim, ze bych o neco prisel...
Asi tak.
Ale jako ukazování obědů a podobných kravin (včetně toho jak nějaký zapomenutelný umělec ťukl druhýmu auto) to je proslavené i mezi sprostým a neznalým lidem.
Táraš, lebo Východniare nemajú "Ř"!!😁
Nutno přiznat, že i psychologové a policajti říkají, že internet je dost nebezpečný, hlavně takový FB nebo Instagramy, že tam, nejen malé děti, prozradí i to co by neměli (a nejde o politické názory rodiny, i když v Číně a Rusku samozřejmě taky a možná především) a že, hlavně FB, vyzvídá kde co.
A to i přesto, že i papežové používají twitter, což taky nevím, co je a vůbec mi to nechybí.
Však to znáte o tom ohni - dobrý sluha, ale zlý pán. Rozdíl mezi ohněm a FB & spol. je hlavně v tom, že tohle nejsou sluhové.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.