Moderátoři: smith

Já osobně dávám přednost tištěným numismatickým publikacím, ovšem před půl rokem jsem si na AUKRU zakoupil orginální CD katalog - viz obrázek, a jsem s jeho používáním plně spokojen a zvažuji zakoupení 5 DV tohoto katalogu v rozmezí let 1601 a až do současností a to za cenu 99,99 US dolaru + dopravné - viz obrázek.
Obrázky:

Tak SCWC mi muze byt ukradene, ale spousta dalsi literatury ne... jen jsem se ze srandy podival, jestli tam nejsou nejake mne chybejici dily Herodotovych dejin s komentari dr. Abichta (z 19. st.) a ono jo, za nejakych 30 dolaru celkem (akorat mam smulu, protoze zrovna tihle prodejci neberou PayPal). Docela ziram, co vsechno tam jde najit..

Placeni kartou narozdil od platby pred PayPal neni bezpecne, dokonce ani jen poskytnuti udaju napr. kvuli rezervaci - me timto zpusobem byla zneuzita karta neseriozni nebo spis podvodnou firmou, prestoze jsem ji mel zablokovanou na veskere netove transakce. Pouzili nejaky podivny, ale teoreticky legalni zpusob, kdy si udelali kopii karty a tu pak pouzili v nejakem specialnim terminalu. Bez meho pinu, podpisu, souhlasu. Reklamace trvala pres mesic. Takze nevidim duvod kartu odblokovavat, kdyz muzu platit pres PayPal a to i bez karty. Navic se pri prevodu meny plati dost silne poplatky - koupit si knizku za 30 dolaru vcetne postovneho a pak zaplatit bance 2x vyssi castku za prevod mi prijde zcestne.

zaplatit klasickou kartou a nepouzit pin? to je asi svetovy unikat ne? alebo si mal pin 4 nuly🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

nevim jak u obyc. karty ale s embos kartou to jde ,kdyz platim rocni predplatne na mince tak odesilam faxem/mailem pouze cislo karty a expiraci (zadnej pin a ani cvv2)
jano7B9 napsal/a:
zaplatit klasickou kartou a nepouzit pin? to je asi svetovy unikat ne? alebo si mal pin 4 nuly🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.