Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Krtekk8

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2015

#521 26. 6. 2015, 15:51

Živé gabro,tedy pouze ty bílé houby ,které rostou v tomto jílu.Tato houba je nedílnou součástí tvorby všech planet.Houba ,která tvoří dutiny velmi podobné tvarem ,tvarům nacházených spinelů.Je to skutečně houba ,měká jak polystyren a i za vlhkého stavu vysoce hořlavá.V několika vteřinách shoří na popel. Při metamorfoze působí jako tavidlo pro křemičité částečky obsažené v tomto jílu,kdy dochází k vyplnění dutin minerálem.Tento živý organismus je zárovenˇ nedílnou součástí tavebních reakcí na aktivních hvězdách tzn i na slunci.V souvislosti s tímto nálezem jsem si vzpoměl na znalce DK pana Maříka, který mi před několika lety představil nález v řezu kde byly podobné organismy zfosílené,tedy dutiny vyplněné žlutým min.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#522 26. 6. 2015, 23:19
Živé gabro,tedy pouze ty bílé houby ,které rostou v tomto jílu.Tato houba je nedílnou součástí tvorby všech planet.Houba ,která tvoří dutiny velmi podobné tvarem ,tvarům nacházených spinelů.Je to skutečně houba ,měká jak polystyren a i za vlhkého stavu vysoce hořlavá.V několika vteřinách shoří na popel. Při metamorfoze působí jako tavidlo pro křemičité částečky obsažené v tomto jílu,kdy dochází k vyplnění dutin minerálem.Tento živý organismus je zárovenˇ nedílnou součástí tavebních reakcí na aktivních hvězdách tzn i na slunci.V souvislosti s tímto nálezem jsem si vzpoměl na znalce DK pana Maříka, který mi před několika lety představil nález v řezu kde byly podobné organismy zfosílené,tedy dutiny vyplněné žlutým min. Obrázky: ...

A to je co, toto? 😲

Profilový obrázek
CylonSK

Uživatel

Zaregistrován:
26. 3. 2014

#523 26. 6. 2015, 23:39

Grofik, keď si už minule premazával acháty, nechceš premazať aj toto. Pretože čím ďalej strácam chuť sem chodiť

Krtek: si si znova niečo šľahol ? citujem "e to skutečně houba ,měká jak polystyren a i za vlhkého stavu vysoce hořlavá ... Tento živý organismus je zárovenˇ nedílnou součástí tavebních reakcí na aktivních hvězdách tzn i na slunci."
Tak mi povedzte ako to že keď je tak strašne horľavá😃 ako môže byť súčasťou slnka ktoré celé horí, teda ako sa tam môže vyskytovať. Jedine ak by horľavá nebola a bola by schopná vydržať teploty 5000°C +😃

Pán krtek fakt neviem na čom fičíte a ako ste k týmto záverom prišli, poprípade kde ste si ich prečítali, ale trochu použiť zdravého rozumu predtým ako niečomu uveríte, by neublížilo.

Profilový obrázek
Krtekk8

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2015

#524 28. 6. 2015, 20:02

Dík za reakci Cyklone,já jsem si nejdřív o slunci přece jenom něco zjistil,když se podíváš doma do stropu a na zem položíš pimponkový míček,máš tak poměr velikosti slunce se zemí.To že tato hvězda je kašovitou hmotou ve vesmíru,tomu nevěřím a těžko je v lidských silách i když je to takto ve wikipedii formulováno,mít jasno v tom z čeho se slunce skládá.Černé díry na slunci ,co to je?Proč na nich neprobíhá termonukleární reakce jako po celém jejím povrchu.

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#525 28. 6. 2015, 20:25

I tam probíhá termonukleární reakce. Když to máš tak proštudované, tak bys měl vědět něco o místech s extrémně silným magnetickým polem. Zde je zadržovaná plazma mezi indukčníma čarama a má tak daleko menší energii a tudíž je toto místo tmavší, oproti okolí. Takto nás to nějak učili. Jinak předpokládám, že používáš něčím cinklou vodní dýmku....😉

Profilový obrázek
valach

Uživatel

Zaregistrován:
24. 7. 2014

#526 29. 6. 2015, 14:02

Černé díry není to správné slovo, spíš jde o černé skvrny, pro vysvětlení jsem v malovaní zbastlil obrázek. Na první obrázku je jak by vypadaly siločáry magnetického pole hvězdy ve standardním stavu, vzhledem k tomu, že ale hmota rotuje a to ve středu rychleji než u okrajů (má delší dráhu, za kterou nabere větší zrychlení), tak se siločáry prohýbají ve směru pohybu, v místech, kde se kříží potom dochází k magnetickým anomáliím. V takové anomálii je hmota studenější ( až o několik tisíc stupňů) a vzniká černá skvrna. Podobným postupem mohou vznikat i protuberance (vystřely plazmy).

Obrázky:

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#527 29. 6. 2015, 18:08
Grofik, keď si už minule premazával acháty, nechceš premazať aj toto. Pretože čím ďalej strácam chuť sem chodiť Krtek: si si znova niečo šľahol ? citujem "e to skutečně houba ,měká jak polystyren a i za vlhkého stavu vysoce hořlavá ... Tento živý organismus je zárovenˇ nedílnou součástí tavebních reakcí na aktivních hvězdách tzn i na slunci." Tak mi povedzte ako to že keď je tak strašne horľavá😃 ako môže byť súčasťou slnka ktoré celé horí, teda ako sa tam môže vyskytovať. Jedine ak by horľavá nebola a bola by schopná vydržať teploty 5000°C +😃 ...

Neboj Cylon SK 😃 ešte sa dozvieme vecí od pána kolegu.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Krtekk8

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2015

#528 30. 6. 2015, 13:54

Zapoměl jsi Valachu udat důležitou veličinu a to rychlost rotace při které k takovým anomáliím na Slunci dochází.Já tvrdím,že sračkovitá tavenina ve vemíru ve tvaru pravidelné koule svůj tvar neudrží.Černé skvrny jsou tvořeny nehořlavou struskou ,které vznikly při masivních erupcích na Slunci při vzniku okolních planet sluneční soustavy.Oceány v nitru Slunce jsou jedinou možnou látkou,která může udržet tak masivní hmotu pohromadě.Bez kyslíku a vodíku by jen těžko samovolně docházelo k tavícím procesům. Ale zpět k mým nálezům nepředstavil jsem zatím červené spinely,vlevo na první fotce je přívěšek po mé prababičce,tepelná vodivost se schoduje se všemi mými nálezy,inkluze,lom taktéž.Na druhé fotce jsou spinely jahodově zbarvené,říkám jim černí princové a budu se muset po nich zase podívat,dlouho jsem je nehledal.

Obrázky:

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#529 30. 6. 2015, 14:16

Krtku tak nejako vypadá nealuviálný spinel
Druhá fotka nepotrebuje komentár .

Obrázky:

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#530 30. 6. 2015, 19:18

Černé skvrny jsou tvořeny nehořlavou struskou? Na Slunci? Krtku- už to proboha nehul 😃 Co to jsou masivní erupce na Slunci pří vzniku planet?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.