S debatou na túto tému treba pokračovať tu (založiť tému): https://www.sberatel.com/diskuse/sberatelstvi/oceneni-hodnota-urceni-papirovych-platidel-bankovek-50
V každom prípade len tých 5 kusov 20/1919 s.U v stave N/UNC majú hodnotu vyššiu ako 100.000 Kč.

Já myslím, že tato část fóra je vyčleněná mincím a né bankovkám. Bohužel vzniká zde v některých sekcích dost velký chaoz a pokud se do toho navíc zamícháme další sběratelské obory, pak se to hodně nespřehlední. Dále si myslím, že například bankovkáři, kteří nesbírají mince, tak si stránek o mincích ani nevšimnou a nemohou Vám říci svůj názor a to by byla v tomto případě škoda.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Být majitelem, tak to takhle z ruky neprodám(!) a raději to pouštím přes aukro, to může často mile překvapit...
Ty 20Kč bych pouštěl protože jich je více po jedné a s odstupem cca 2 týdny vždy 1 kus, pak to udělá lepší cenu, než když to bude najednou nebo hned zasebou...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Evca78 - Drackova rada je myslím rozumná.
V žiadnom prípade sa nedajte óklamať ponukami, ktoré Vám určite prídu. Založte tú tému v časti bankovky, kde to zberatelia zhodnotia, ocenia a na základe obrázkov určia stav bankoviek a na základe toho aj rozumnú predajnú cenu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.