Zoubkování přes domácí tiskárnu?
Můžete to blíže upřesnit?
Pokud myslíte tisk známek na inkoustové či laserové tiskárně, tak se to pozná pod lupou s větším zvětšením. Laserová tiskárna má rastr a inkoustová tiskárna zase body ve všech barvách tiskových kazet v okrajích detailů. V podstatě lze tímto napodobit pouze kamenotisk, nebo jiný druh tisku z plochy, ale ne např. ocelotisk a jiné druhy tisku z výšky a hloubky. Toto již bývá rozeznatelné pouhým okem.
Pro perforaci je potřeba mít perforační kolečka nebo hřebeny, ale v porovnání s originálními známkami se to pod mikroskopem pozná.
Nákup na eBay představuje určité riziko.
Já jsem tam udělal rozhodující množství svých nákupů dost drahých materiálů.
Je potřeba si prověřit prodejce. Přes eBay běžně prodávají i aukční firmy, kde je velká záruka seriózního jednání.
Jinak, nikdo z eBay nereagoval např. na to, že tam již několik roků stále stejný prodejce prodává drahé padělky známek Afghánistánu (natištěné na inkoustové tiskárně) a ohání se tím, že známky koupil jako pravé a že mu nikdo neprokázal, že jde o padělky. Vzhledem k tomu, že nejsem znalec, tak tohoto prodejce padělků nemohu ani obvinit, že prodává padělky, i když jsou zcela jasně tištěné na inkoustové tiskárně.
Takže, asi tolik.

napsal/a:
Je potřeba si prověřit prodejce. Přes eBay běžně prodávají i aukční firmy, kde je velká záruka seriózního jednání.
A jak poznám na ebay.com že se jedná o aukční firmu?
je to něco takového?

napsal/a:
Jinak, nikdo z eBay nereagoval např. na to, že tam již několik roků stále stejný prodejce prodává drahé padělky známek Afghánistánu (natištěné na inkoustové tiskárně) a ohání se tím, že známky koupil jako pravé a že mu nikdo neprokázal, že jde o padělky. Vzhledem k tomu, že nejsem znalec, tak tohoto prodejce padělků nemohu ani obvinit, že prodává padělky, i když jsou zcela jasně tištěné na inkoustové tiskárně.
A kolik by to stálo dotyčného ty kopie čili padělky např. pokud vezmu tuto aukci na ebay, kde se prodává us stamps years 1948

top rated selle nevypovídá o ničem, to může získat kde kdo. (i já jsem top rated seller). ebay je zahlcený padělkama všeho. hlavně zasraný číňani a rusové prodávaj bezostyšně padělky.

a ty dva prodejce co jsem uvedl jsou prověření prodejci?
Ono mi jde hlavně o to že když už někdo koupí padělky od někoho na ebay.com za nekřestanské peníze a pak od nějakého znalce zjistí že se jedná o padělek tak to na ebay.com koupí za podezřele nizkou hodnotu penez tot muj názor.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.