Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

jojo, to je ten člověk, který je vyhrál, jsem zvědav, na kolik vytáhl tu vyhrazenou cenu. a také pochybuju, že se najde stejný magor jako on a dá za ty mince tolik🙂 ale necháme se přesvědčit, možná se budeme divit🙂

No, ja som aukro dost ignoroval, avsak v poslednej dobe som tam videl aj zaujimave mince za rozumnu cenu a tak som sa minuly tyzden zaregistroval. Este cakam na overenie. Chcem sa opytat ako riesite cezhranicne platby SK <-> CZ (poplatky pre portal, kupu ci predaj). Pouzivate paypay (alebo nieco podobne) alebo sa to da riesit nejako cez postove poukazky, ci dobierky?
Juraj.

Já si myslím, že ten co byl v té původní aukci druhý, tu cenu kolem 12.000,- třeba dá 🙄 Mince je to ale nádherná 😲
2 j-marc: přeshraniční platby by snad neměl být problém pokud ti prodávající sdělí číslo účtu v mezinárodním formátu IBAN. Pokud ne budeš si ho muset z domácího formátu zjistit na netu nebo v bance v tom mezinárodním. Aukru platí prodávající, takže jako kupujícímu ti to může být jedno. Já do zahraničí zatím neplatil, ale možná budu, protože Archy draží pěkného Karla IV. 😉

j-marc: s aukrom som začal nedávno, pokiaľ si kupujúci, aukru neplatíš nič. Ked som niečo vydražil v CZ, peniaze som poslal v hotovosti v doporučenom dopise.
A ako predavajúci som si nechal platbu za mincu poslať na moj účet v aukro, takže poplatky mám na chvíľu zaplatené.

Zajímavá aukce...
http://www.aukro.cz/item204463114_pozdni_doba_bronzova_7kusu.html#photo
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.