Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Dobrý den,
rád bych někoho poprosil o radu. Jeden známý se dostal k velkému modelu železnice (foto), ale jelikož mu v domě spíše překáže, rád by ho prodal. Máte někdo zkušenost s prodejem takového modelu - je ve velikosti menší místnosti a při vystěhování by se musel rozřezat - je to vůbec možné poté sestavit zpět? Nechce se mi to hned dávat na Aukro, třeba by měl někdo zájem tady.
Případně neměl by někdo zájem odkoupit jen část modelu - jednotlivé vlaky a podobně? Cena bude jistě velmi zajímavá.
Není problém domluvit osobní prohlídku ve Staré Boleslavi.
Předem díky za případnou pomoc či zájem.
Obrázky:

Jako celek to bude podle mě obtížně udatelné - větší cena, obtížný transport/manipulace a nemožnost vlastní realizace panelu. Ale zkusit to můžete. Pokud by ste to prodával po částech, vagony, lokomotivy, koleje, domky a příslušenství, o něco bych měl možná zájem, ozvěte se ev. prosím na můj mail (měl by být v profilu), domluvili bychom se na nějakých fotkách. díky

Podle odhadu velikosti, nejsou to TT?
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Díky za všechny reakce, bohužel sám jsem naprostý amatér v tomto "oboru". Takže mi bohužel TT ani H0 nic neříká. Pokud by měl někdo zájem alespoň o nějakou část modelu, není problém konkrétních fotek či osobní prohlídky - musel bych se však předem domluvit s paní, která momentálně model vlastní. Případně rovnou předám kontakt. Samozřejmě by byl upřednostněn odběr celého modelu, ale jsme si samozřejmě vědomi všech nevýhod - řezání apod.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.