Pomocí HTML můžete vložit jakékoliv množství obrázků do popisu:
1) Uložíte fotografi někam, kde ji nesmažou (Flickr, Rajče)
2) Získáte odkaz na ni (buď přes pravé tlačítko na fotografii, nebo pokud nejde tak je kolem obrázku odkaz nebo ikonka, který odkaz vygeneruje)
3) Do popisu položky na prodej vložíte HTML řádek:
4) Opakujete dokud nevložíte všechny obrázky co chcete. 😉
http://aukce.comli.com - vyhledávač aukčních položek

Díky.
V tom druhém případě jsem se právě obával omezení velikosti. A i při snížení rozlišení na únosnou míru, přesto očekávám několik MB. Ale vyzkouším.
Mimoděk, v sekci známky jsou upřednostňovány na 4-5 stránkách tzv. doporučené nabídky. V nápovědě jsem našel info, že je to jedna z placených služeb. A to za 60 Kč; bez možnosti vrácení. Přesto se mi to nezdá, jelikož je dost nabídek v řádech korun resp. destikorun.
Pletu se ?

Je to tak, jak píšou. No ty aukce v řádu korun až desetikorun jsou asi jen na začátku, aby prodávající ušetřil za vystavení a počítá s tím, že se to prodá za takovou cenu, aby se mu to vyplatilo i přes těch 60- Kč. Jinak mohu potvrdit, že při přednostním vystavení je počet shlédnutí asi 10 násobný proti obyč vystavení.

Je pravdou, že většina upřednostněných nabídek nastoupá na únosnou hodnotu.
Takového materiálu samozřejmě moc nemám.
Díky. Zatím jen "beru" a nijak nepřispívám do diskuze. Holt začátečník 😃
Proto obdiv k ochotě poradit/odpovědět, často na nicotné otázky..
Ač se snažím ponejprve vyčíst z diskuze, webu nebo knížek.

Souhlasím, to je psychologie:) V naprosté většině se stejná položka prodá za víc, když se na ní přihazuje, nejlépe od korunky, než když má pevnou cenu (samozřejmě myslím rozumně nastavenou pevnou cenu). Prostě lidi maj potřebu bejt lepší, než ten druhej, přebíjet se, ochcat toho druhýho na poslední chvíli... a pak je tu ten fakt, že na to někdo přihodí jen tak z hecu, když je to za korunu a tím už položku sleduje, vrtá mu to v hlavě... a pak se o ni třeba bije, i když normálně by ji za "kup teď " někoupil. Ale úpřímně i když vím, že to tak funguje, mám strach prodávat lepší věci o koruny, protože si vždycky říkám, co když to nevyjde a budu na tom bit. I když, přiznejme si, máme určité pojistky, že;)

Já jo.
Přece jen, nenabízím zrovna to, co sbírá každý a jen minimum lidí (u nás) se v tom aspoň trochu vyzná. Jediná výjimka byla u Šrobára. To přece jen sbírá víc lidí než Rimavskou Sobotu (aneb, dokud to nebude v každým katalogu, včetně Michla ...) nebo Debrecín.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.