Gorila , nepísal som o veteránoch , ale o limitovaných sériách osobných vozidiel .
Niečo podobné ako u Rolexiek .
Veterán je iná kategória tam potrebuješ od 30 rokov a viac .
Kameň priemernej kvality aj najvyššej kvality môžeš vybrať s certifikátu osadiť do šperku a kľudne nosiť tiež 10, 20, 30 rokov , teraz je bežná aj cenove dostupná technológia laserom vyrezania čísla identického z certifikátom .
Investovanie do drahých kameňov a zhodnocovanie prebieha trochu inak ako to opisujú a propagujú " naši predajcovia".😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Presne tak a ešte jednu zasadnu vec im nepovedia to je spatny odkup a marža pri nom nezriedka aj 40%.
mamabc1234@gmail.com

Môže sa použiť aj Tvoja myšlienka , ale kupujúci musí byť minimálne člen Rapaportu , aukčnej burzy prípadne inej profesnej gem. organizácie na farebné kamene a to je málo kto. 😈
Tu bola špatne spustená reklamná kampaň , len lov na " rýchlo kvasených zbohatlíkov".😈 Slušný predajcovia nechceli mať s takým predajom nič spoločné .😉 😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Ja osobne ked niečo kupujem, investujem tak rozmýšlam akú to bude mat potencialnu cenu aj za rok a respektíve o pár rokov! Musíš vedet nakupovat to je tá prax a kúpna cena a predajná cena su dve rozlišné ceny! Je vela zbohatlíkov a privatizérov čo majú prachy ale nemajú rozum tak potom finačné skupiny na nich trožka zaryžujú a vo tom to je...., neni všetko zlato čo sa blištíííí...... Je doba čo neni moc na investície dnes človek musí byt opatrný! A musíš mat velký prehlad a aj informácie, to je na dlho nenu súto srandy bohu žial je taka doba dnes vela obchodníkov ide do mínusu ako do plusu....

drahé kamene budú skôr stúpať,diamanty silne pochybujem. diamantov vo výbornej kvalite je mrte,ale kedže je to monopol ceny sa držia stále tam kde sú.videl som o tom skvelý dokument.farebné drahé kamene sú na investíciu lepšie.ked si len pozriete ake nizučké ceny boli za Ametrín pred 5 rokmi a samozrejme aj iné kamene. možná tak farebné diamanty stúpnu na cene,číre sú stabilák
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.