A ještě jeden postřeh - známý mi říkal, že Aukro je nesmysl, že ceny mimo reál a ať zajdu (společně s ním jako členem ČNS PPP) na Hlavní nádraží, kde si dělá ČNS schůzky - tam že jsou ceny reálné, nenadsazené a je tam výběr. No, jaké bylo moje zklamání, když jsem tam viděl ceny HORŠÍ než na Aukro (včetně nabídky toho známého). Když jsem se i optal některých, jestli to není moc, tvářili se, jako že jsem se asi zbláznil (ale pak tam pomlouvali své kolegy navzájem, že prodávají se zbytečnou přirážkou). Trochu mi to připadalo bohužel jak na trhu :-( Bylo tam jen pár světlých výjimek, sortiment v globálu pestrý, za dobré ceny (většinou i zmínili, že jsou to jejich přebytky).

Tohle je bohuzel naprosto presne zhodnoceni, tam skoro nema cenu chodit ...

K té 500/1995 řeknu to takto: běžná bankovka (jak jste mi v dubnu tvrdili) nemá ani ve stavu UNC 8x větší hodnotu, než je její hodnota nominální, představte si to jako 500/1997 ve stavu UNC za 4000,-Kč, nebo i jen 2500,-Kč, to je naprostý nonsens neboli nesmysl.
A to ani za dva roky, kdy bude její doba v oběhu stejně dlouhá jako u té z r.1995 dnes.
U nás je k nesehnání a to ani v bankách. v dubnu (jak jsem se rovněž zmínil) mi tam tvrdili, že na 1000 kusů pětisetkorunových bankovek tam mají 2 z roku 1995 (to je přibližně 1-2 denně), od té doby ani jedna, velmi zajímavé... .
Kdybyste už tehdy přiznali, že to není běžná bankovka, natož v dobrém stavu. tak to beru.
OPAKUJI: Za běžnou bankovku nedáte ani ve stavu UNC osminásobek její nom.hodnoty!
Jinak Šenfi, jestli je v přijatelném stavu, tak ti na e-mail pošlu mojí adresu, kam mi jí můžeš zaslat, její nominální hodnotu s cenou poštovného a balného s pětikorunou navrch ti pak pošlu na tvůj účet, myslím, že je to velmi výhodná nabídka, nebo se mýlím? ((-:
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

Acme to fakt 😲 😲
tomu se mi nechce věřit, že by ceny byly v Praze tak odlišný. U nás se to prostě pohybuje okolo 700,- a rozhodně to není záležitost jednoho krámu, na této úrovni jsem to prostě viděl vícekrát.
MMERe věř nebo ne, ale na severu čech jí prostě běžně v krámu dostaneš .... pochopitelně ne v "N", ale jak už jsem řekl, několikrát do měsíce v kapse přistane 😉

jedine podla cisla aukcie 😎
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.