V tom je ten vtip - doposiaľ nevidená varianta - bankový vzor, ktorá by urobila cenu omnoho vyššiu než má neperforovaná bankovka. Pokiaľ budú mať perforované bankovky cenu vyššiu než neperforované, tak to bude lákať na dierkovanie.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

mas nejake foto?

Tie bankovky sa pravidelne objavovali na aukre, burzách a Bratislavských zberateľských dňoch. Takže skús archív aukra hľadať bankovky z rokov 1960-1989 perforované. Určite ich nájdeš.
Sent from my ZX Spectrum

Myslím si, že úplný TOP nezmyselnosti boli perforované "bankové vzory" s kolkami "kubánska kríza".
Sent from my ZX Spectrum

Tak to už je opravdu NÁŘEZ !!! http://aukro.cz/10-kcs-1960-takto-devcata-vyrostla-i6747792512.html

Tak Vás tu zdravím pánové, dostal jsem info že mě tu drbete tak jsem se dokonce i zaregistroval abych Vám mohl napsat pár řádků🙂
TRAVA: co je na tom nářez? je to udělany jako zajimavost jak holky vypadaji dnes a věřte že se to prováva je to vec nabidka/poptávka nic víc....
Neboli mužete prodavat třeba své hov...když seženete na to kupce ....
Jinak je to ořezavany řezačkou, žádné nůžky.
Rozměr,barvy jako original,prodávam i kopie vzacných bankovek od Muchy apod....
Můžete použít jako dárek, dekoraci, doplnit si sbírku o vzácné kousky které jsou v originálech velmi těžko k sehnání nebo nesehnatelné.
Děkuji za prostor se zde vyjadřit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.