A jak vis, ze to psal on?

Mike, nedá mi nereagovať ak čítam tvoje príspevky voči užívateľovi ktorý sa nemá ako brániť pripadne voči inému prispievateľovi na tomto fóre. Ak by si vedel čítať TY tak by si si všimol, že príspevok, o ktorom hovoríš je z roku 2016! Ešte raz... z roku 2016. Tzn. netýka sa danej položky. Stačí čítať poriadne až potom kritizovať či poučovať iných.

pane chytrej, nemohu za to že tady není a je mi to jedno a za druhý to je probíhající aukce teď, takže nechápu proč je tam datum 2016.
jak se mohl k temu mohl vyjadřovat před 2 lety, to ti není divný pane chytrej ?!
tady je zakázáno něco říkat ? to mám čekat až se tu omylem myhne třeba za půl roku ?
bude lepší když budeš z ticha jako doposud za těch 7let co si tu s 92 příspěvkama.

Písať môžeš hocičo, ale bolo by slušné sa vyjadrovať úctivo a neosočovať iných. Najmä ak nemáš pravdu. Príspevok je z roku 2016 a vôbec nesúvisí s danou aukciu. Ak to nechceš pochopiť tak je to tvoja vec. Prajem veľa šťastia v aukcii. Týmto je to pre mňa uzavreté.

A jak si muzes byt jisty, ze je to stejny uzivatel Mabrak jako tady?
To je promin vazne trochu podivne, kdyz nekdo neco napise uplne jinde, tak ho kritizovat tady (a jeste to nemusi byt tataz osoba).
Jednou se na jinem foru zaregistroval Iopata a u tam byl registrovany lopata. To "I" a "l" se zobrazovaly uplne identicky a byl v tom pekny gulas ...
A jak vysvetlis, ze prispevek je z roku 2016?

kolik na světě z česka je Mabraku ?
a jak to vysvětlíš Ty , že je tam rok 2016.
nikdo není neomylný ani aukční servr .
kritizuji to tady protože sem chodí , vždyť je to uplně jedno. O co jde tobě ?
proč nepřejdeš můj příspěvek, tak jak to udělala většina.
Mávni nademnou rukou a v klidu si přečti jiný příspěvek, když tebe se to netýká.
Anebo když seš tak aktivní tak napiš moderátorovi a to vymaže anebo ať mi udělá tytyty.

Mike správaš sa ako malé urazené decko. O čo ide tebe, keď tu všetkých napadáš ? Ak nechceš, aby sa ti do toho ostatní montovali, tak mu pošli email alebo napíš do tej aukcie ako to urobil on. Pomýlil si si diskusné fórum so súkromným emailom.😉
Mabrak tvoj príspevok aj tak s veľkou pravdepodobnosťou čítať nebude. A keď si ho možno niekedy v budúcnosti prečíta, tak už bude dávno po aukcii a minie sa účinku.
Hoď sem link na tú veľmo sledovanú aukciu, lebo už to zaujíma aj mňa a chcel by som niečo veľmi drahé a veľmi vzácne kúpiť. Kde to máme hľadať ? aukro ? ebay ? delcampe ?😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.