To je velice zajímavé,věřím ,že přihazující /Karasiewicz/přihodil pouze kvůli této bankovce.Jsem zvědav,co prodejce zodpoví na případný dotaz o pravosti tohoto kousku.

Napsal jsem i kupujícímu,ať si ověří pravost,než pošle "prachy",ale taky se neozval.Jinmak si myslím,že v případě kopie / 99%/ je cena souboru kolem 1500,- Kč.Možná si prodejce spletl desetinou čárku.Horší je,jestli to bude podvod a ještě horší pokud byl spáchan vědomě.
Dobrou noc.

Není zač 😉
Jinak - co se týče prodejce řekněme pochybné dvacetikoruny, tak mi jakékoliv dotazy můžete poslat, v září ke mě má přijet, tedy jestli to také nebyl podvod, když mi to sliboval 😉
Osobně jsem s ním nikdy neměl problém a obchoduji s ním (jako prodávající) již poněkolikáté, kupuje si ode mne zpravidla běžné bankovky a přitom prodává takové ,,skvosty´´ (i když jen falza) 😉
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

Třeba se to už otočilo tím správným směrem. V lednu šla Drakoušovi za 43, nedávno ji prodal Davovi za 38 a teď už je na 15! Kam až to půjde ............ ????
Já to vidím, že teď je nejlepší čas, aby jste všichni prodali, dokud ještě dostanete alespoň něco!!!!!!!!!! 😁
Abych vypomohl nabízím odkup sbírek za třetinu katalogu (z roku 1999). Vím asi půjdu proti současnému trendu, ale musím jít příkladem.

zase jeden kubánskej lepenkář
http://www.odklepnuto.cz/aukce2232064-bankovky-z-obdobi-kubanske-krize-rrr
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.