Moderátoři: Tomako, acme2000, smith

Profilový obrázek
gordot

Uživatel

Zaregistrován:
9. 2. 2009

#3491 26. 12. 2009, 18:29
A Kde bude tato specializovaná publikace k mání.Je možno si ji někde objednat?

Slyšel jsem, že Aurea Praha.

Profilový obrázek
filatelista001

Uživatel

Zaregistrován:
26. 12. 2009

#3492 26. 12. 2009, 18:34
:mrgreen: to je dobre - rozprodej sbirky po sberateli .... Tomu se rika rozprodej prodanych/neprodanych losu .... neco jako dar/nedar ucesana/neucesana ..🙂

...dovolím si upozornit, všechny uživatele, kterým leží v žaludku spojení mé,tedy uživatele filatelista001, FOS spol.sr.o. a sbiram.cz, a cokoliv ohledně rozprodeje a prodeje materiálu,že nabídky mé soukromé i firemní jsou naprosto korektní, popisy a fota odpovédají plně realitě a vždy se snažím firemní i soukromé obchody dotáhnout do konce k oboustranné spokojenosti.Koneckonců, myslím, že jak pan Říha,co by místní moderátor, nebo pan Mutina mohou tuto skutečnost potvrdit....a fakt že jsem si do sbírky nakupoval z aukce několik desítek položek/protože do aukce nám většinou zboží dávají naši zákaznící a prodáno je formou komisního prodeje/, a z těch několika desítek položek jsem tři, slovy tři vložil do jednoho z mnoha alb dublet specimenů, které soukromě vlastním nemusí zadávat podnět k jakékoliv spekulaci, poškozující jméno mé, či jméno firmy.Rovněž bych si dovolil upozornit na skutečnost, kterou tento všímavý uživatel neuvedl....ano v době aukce se část zboží přesouvá na aukční prodej, ale vyrazným způsobem se mění ceny...a to ve prospěch sběratelů.Jsem sběratel stejně jako Vy, ale také jsem obchodník.....a to že jsem i sběratelem si myslím, je ku prospěchu sběratelské obce, protože mým prvořadým soukromým i firemním cílem při sbírání a obchodování cílem je to, abych se každému mohl podívat do očí.😆

Profilový obrázek
filatelista001

Uživatel

Zaregistrován:
26. 12. 2009

#3493 26. 12. 2009, 18:34
Viděl bych to asi tak, že bankovky v aukci dostali prodávající na svoje "ochranné limity" nazpět a nyní to zkoušejí prodat asi lépe takto...

...dovolím si upozornit, všechny uživatele, kterým leží v žaludku spojení mé,tedy uživatele filatelista001, FOS spol.sr.o. a sbiram.cz, a cokoliv ohledně rozprodeje a prodeje materiálu,že nabídky mé soukromé i firemní jsou naprosto korektní, popisy a fota odpovédají plně realitě a vždy se snažím firemní i soukromé obchody dotáhnout do konce k oboustranné spokojenosti.Koneckonců, myslím, že jak pan Říha,co by místní moderátor, nebo pan Mutina mohou tuto skutečnost potvrdit....a fakt že jsem si do sbírky nakupoval z aukce několik desítek položek/protože do aukce nám většinou zboží dávají naši zákaznící a prodáno je formou komisního prodeje/, a z těch několika desítek položek jsem tři, slovy tři vložil do jednoho z mnoha alb dublet specimenů, které soukromě vlastním nemusí zadávat podnět k jakékoliv spekulaci, poškozující jméno mé, či jméno firmy.Rovněž bych si dovolil upozornit na skutečnost, kterou tento všímavý uživatel neuvedl....ano v době aukce se část zboží přesouvá na aukční prodej, ale vyrazným způsobem se mění ceny...a to ve prospěch sběratelů.Jsem sběratel stejně jako Vy, ale také jsem obchodník.....a to že jsem i sběratelem si myslím, je ku prospěchu sběratelské obce, protože mým prvořadým soukromým i firemním cílem při sbírání a obchodování cílem je to, abych se každému mohl podívat do očí.😆

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#3494 26. 12. 2009, 18:34

Na Aurei má být zara i specializovaná aukce Papírových platidel.
Asi se máme na co těšit.

Profilový obrázek
filatelista001

Uživatel

Zaregistrován:
26. 12. 2009

#3495 26. 12. 2009, 18:35
Vcelku dobrý obchodnítah,nakoupit vzácnější kusy ve špatných stavech a přidat levné specimeny ,narvat to do alba a sbírka je hotová. Proč ne i když je to nečestné a nesportovní.

Profilový obrázek
Jumbo

Uživatel

Zaregistrován:
12. 7. 2009

#3496 26. 12. 2009, 18:38

To Filatelista001 : Myslim si ze tady nemusite zbytecne spamovat, vetsina uzivatelu je tady pozornych a umi cist, takze Vase odpoved by stacila bohate jednou....

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#3497 26. 12. 2009, 18:43

Já nechtěl nikoho urazit, jen jsem napsal svůj názor.Dokonce to zní jajo pochvala,vcelku dobrý obchodní tah.
A ten dovětek,to byl jen takový dodatek z rychlých šípů,tak se nad tím nerozčilujte.Děkuji za pochopení,ale tady se probírají věci otevřeně a myslím,že jsem tím nikoho neurazil ani nepošpinil.
jinak přeji všem diskutujícím hodně štěstí a zdraví a hlavně hodně sběratelských úspěchů do nového roku.

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#3498 26. 12. 2009, 18:46

A kdyby tady tyto diskuse neprobíhaly,kolik z nás by jsme koupili třeba falsa nebo kopie a td. A zkušenosti tady posbírané jsou někdy mnohem bohatší než z nějaké literatury.

Profilový obrázek
ambasador

Uživatel

Zaregistrován:
4. 2. 2009

#3499 26. 12. 2009, 19:31

chci se zeptat, jestli existovala slovenská pětistovka se zeleným číslovačem, nebo je ta bankovka upravená?
http://www.aukro.cz/item852658062_smeska_98_0.html

aukci jsem nějak prospal, a stále mi to vrtá hlavou

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#3500 26. 12. 2009, 19:36

yslím,že je to nějaká filmová nebo reklamní bankovka.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.