Nevím jak ostatní, ale konkrétně já mám se spol. FOS a osobně s jejím majitelem Ing. Kloudou velmi dobré zkušenosti. Kupoval jsem, ale i prodával svoje bankovky na jejich aukcích už v době, kdy na ně chodilo pramálo sběratelů bankovek. Vždy jsem u nich zažil velmi příjemné a korektní jednání, což se nedá říci o dalším rádoby „renomovaném“ prodejci několik stovek metrů dále v Korunní, na kterého jsem tady četl, pro mě poměrně nepochopitelnou chválu.
Ještě jednou, nechci odhadovat jak ostatní, ale pro mě osobně je sbírání bankovek dlouhé roky hlavně příjemnou relaxací, při které sbírám co chci a oborově se stýkám s kým chci. Nemusím k tomu poslouchat přidrzlé kecy vychtralého fracka, který si o sobě myslí, že je ředitel zeměkoule a zjevně zapomíná na strýčkova záda po kterých se mu podařilo vyšplhal na dnes jím tak milované místo na slunci.

tak tady se dva perou a mají hezké nicky:😁
http://www.aukro.cz/item862840723_protektorat_sada_poukazek_terezin_1940_unc.html
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

u té 100K mi přijde cena přepísknutá, u té 5K je to může být možná zase jen obyč. specimen s dodělaným otvorem(a babo raď...)😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Dobrý den pane Klouda, potvrzuji, že všechny obchody s Vámi proběly zcela korektně. To nemohu říci (slovy klasika 🙂 ). Co do přesnosti popisu a přístupu k aukcím, rozhodně nikde nevidím problém. Jen mě překvapilo, že se věci prodané ve Vaší aukci objevily na Aukru - a prodejce jste byl zase Vy. Neměla být žádná ukázka toho, že mi (jak píšete) leží v žaludku spojení účtu filatelista001 a FOS, ale asi jsem si jen příliš úzce spojil Vaši aukční činnost s prodejem na Aukru. To, že někde něco koupíme a pak zase prodáme, děláme asi všichni🙂 Takže se omlouvám.

gordot napsal/a:
...což se nedá říci o dalším rádoby „renomovaném“ prodejci několik stovek metrů dále v Korunní, na kterého jsem tady četl, pro mě poměrně nepochopitelnou chválu.
Ještě jednou, nechci odhadovat jak ostatní, ale pro mě osobně je sbírání bankovek dlouhé roky hlavně příjemnou relaxací, při které sbírám co chci a oborově se stýkám s kým chci. Nemusím k tomu poslouchat přidrzlé kecy vychtralého fracka, který si o sobě myslí, že je ředitel zeměkoule a zjevně zapomíná na strýčkova záda po kterých se mu podařilo vyšplhal na dnes jím tak milované místo na slunci.
Tohle je opravdu zajímavý názor (a to myslím vážně), jako protipól toho, co se tu dosud objevovalo.

Já jsem co se týká těchle věcí skeptik, ale nejen proto, že je nesbírám. Protože by mě zajímalo, kde je hranice mezi tím, co je ještě obyčejná a perforace a co již bankovní vzor. Jak píše Dráček a docela často i jhkr, člověk nikdy neví a zrovna tak 865332882 mi příjde docela podezřelá..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.