bankovky evidentně popisoval tak asi po pátém pivu, to se pak všechny zdají hezčí...😎😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

To je pravda, štvoritá perforácia áno, ale tie dierky? Ak je raz niekto hlupák, čo chce vyrobiť za každú cenu raritu, prečo by nezničil aj takúto bankovku? Osobne som sa s tým ešte nestretol a podľa toho čo viem je to od toho istého človeka ako daná 100 Ks 1940 s dierkou - a od neho by som nekúpil veru nič. Niekedy mi stačí si vymeniť pár emailov a mám predstavu s kým mam dočinenia (IQ).

Podle mne žádný bankovní vzor, navíc díry pravděpodobně doplněny později. Navíc prodejce tohohle kousku je notorický "otázkomil". Otázka - co máte na prodej? Odpověď - nic, vše prodávám na Aukru, následuje otázka - nemáte 100 Ks s přetiskem? - odpověď - nemám, vše co prodávám je na Aukru. Otázka - kolik by jste chtěl za tu stovku. Odpověď (😈 ) - nenabízím jí, nemám jí, nechápu otázku! Otázka - tuhle perforaci bych vyměnil za stovku s přetiskem, případně prodal - odpověď - nemám žádnou stovku s přetiskem, za tu perforaci bych dal tak pět stovek ------ a dodávám, jestli nechcete - už mi nepište, nemám na tyhle tlachy čas🙄 Otázka - nedáte slespoň šest stovek - odpověď - nedám!
Výsledkem jsem se subjektivně ohodnotil jako naprostý masochista 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.