101Kc
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Zdravím všechny diskutující.Prošel jsem si pozpátku všechny diskuse a narazil jsem i na svůj obchod 100 Kčs 1919.Bankovku jsem kupoval za cenu KUP Teď ve výši 39.000,- Kč.Bankovka dorazila obratem.Ale nebyla pro mě.Bohužel jsem při důkladné kontrole začal váhat nad pravostí této bankovky/podtisk na čelní straně byl v místech neúplný,vodoznak byl pouze od horní poloviny dolů a řez písmen se rovněž nezdal,mám totiž ještě jednu s kterou jsem vše porovnal.Tak jsem psal prodejci a dotazoval se na pravost a na vrácení zaplacené částky.Prodejce byl zrovna /jak už to bývá / v Egyptě,ale tvrdil,že je bankovka určitě pravá,že jich měl několik/5/všechny byly prohlédnute Notafiliky a že po návratu se domluvíme.Nicméně jsem bankovku důkladně popsal,byla opravdu v krásném stavu a s trochou nedůvěry jsem ji poslal do světa.No a operace se povedla.I takový obchod se někdy povede.V žádném případě jsem ji nekupoval na kšeft,původně měla jít do sbírky,ale pochybnosti rozhodly.A mimo jiné tuto aukci sledovalo prozatím nejvíce účastníku mých aukcí téměř 1500.

trava> super, diky za komentar k te 100/1919. Ja k tomu mam taky par poznamek:
1) prodejce, co ji vystavoval v prosinci, tak ji tam nejdriv hodil za 29000,- vyvolavaci cenu, tak jsem ji dal do sledovanych a co nevidim - druhy den prodano za 39000,- Uz tohle je hodne neseriozni, odstartovat nejakou aukci a pak ji zmenit na KUP TED. Tenkrat jsem byl docela nasr***
2) Shodou okolnosti jsem byl tedka na burda aukci v sobotu a bavili jsme se s kolegy o vsem moznem, samozrejme prisla rec na falesne 20/1926 ... a co je zajimave: ten clovek, co jich mel 5 kusu tedka na schuzce na Hlavnim nadrazi, tak je primo spojen s tim starozitnictvim na Praze 7, ktere prodavalo i tu zminovanou 100/1919. Takze bych se vubec nedivil, pokud by byla falesna !!!

pekna seria , a aka je cena tej 1000-ky?
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Vzhledem k tomu, že jsem v tomhle začátečník a spíš sbírám zkušenosti, netroufám si dělat nějaké kvalifikované odhady.
Ale co tak sleduju na aukru, řekněme že zachovalost je tak 3/3 přesto si myslím, že tak 2 - 3 tisíce? Každopádně ten konvolut za 1026 korun rozhodně stál.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.