opravdu si radši počkej, tutově se s ní během pár týdnů setkáš. Ten chlápek to měl tak brzo, protože určitě pracuje v nějaký bance 😉

No, osobně mě udivuje, proč někteří lidé tak spěchají na to, aby ji měli? Jak kdyby to byla limitovaná série :-))
Osobně jsem takhle bláznil jen v roce 1988, když jsem u kamaráda viděl dvacku s Komenským - strašně se mi tenkrát líbila a nabízel jsem mu tenkrát za ní asi třicet korun, ale nevyměnil ... no a i teď je možné tyhle koupit po 100 ks v UNC vč. bankovní pásky...
No a ještě na svou obranu dodávám, že jsem byl tenkrát dítě školou povinné, takže to bylo takové dětské poblouznění :-) dnes by mě vysolit 750 Kč za pětikouli ani nenapadlo

Šenfi: přečti si to znovu.....modrá 20Kč s Komenským za 30,- a ne 200Kč bankovka.....😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Hele to je to samý, jako kovová 50 Kč 2008... na Aukru se nejprve dražila za několik set korun a pak ji najednou začali hromadně vydávat nazpátek v trafikách a ještě v ražebním lesku a všichni se pak hroooozně divili🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

...neřku-li o chytrácích, co si schovávali 50 Kč z 1993 s tím, že budou mít za pár let poklad - už tehdy jsem pár takovým říkal, že to nebude mít (zejména v oběhovém stavu) žádnou cenu, ale uvěřili, až když ČNB uvolnila zásoby :-)) joo, to kdyby si tenkrát radši schovávali bankovky 50 / 93 série Z ;-)

Vychcaní jak vychcaní, to bych ještě pochopil, to je výsada českého národa🙂 Ale tím spíš nepochopím že si někdo bezhlavě kupuje právě nově emitované platidlo s 50% přirážkou, o kterém je navíc obecně známo, že bude v obrovském počtu kusů. A na to nemusím být ani sběratel abych to věděl, stačí sledovat zprávy, nebo číst noviny.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.