Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III

Moc vam dekuji za vasi snahu, ja bohuzel nemam nic na porovnani ... kdyz tak prohlizim ty znamky vypadaji jako by to bylo v 3D prava nozicka pismene H je delsi vetsi a delat to trosku takovej pohled👍😀jen ta posledni znamka 15 filler se odchyluje v pretisku.od jinych znamek... Mam znameho pana Munzice je Ofic. Prüfer na Bosnu- Croatien Slovenien atd treba mne muze pomoct. Jinak jeste moc dekuji a pokud muzete mne poslat na ukazku par foto orig znamek nebo kde muzu vyhledat sam budu moc rad diky 👍 jeste by mne moc zajimalo pokud jsou znamky prave v Jake cennove relaci se hodnoti?

Podle mne je hlavně celé písmeno moc tlusté a především ta střední příčka, ta teda extrémně. (Zase nechcu moc napovídat případným výrobcům.😉 )
Cenu pravé bych tak odhadl na cca 500 Kč/kus a výš, při horší kvalitě kolem 250 Kč. Prošlé dopisy, dobře frankované, minimálně 5000 Kč, "echt" dopisy, nefilatelistické, jednoznámková frankatura, cenné psaní (pokud vůbec existuje) klidně i 20000 Kč.

Toto sa často nevidi.Poslane 19.1.1918 s Anglickeho zajatia.Odosielatel Willy Jacob.
https://www.hgv-wenigumstadt.de/heimat-und-kultur
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.