já bych tazateli vytkl zejména míšmaš teritorií..
můj návrh zní
vyfoťte jedno teritorium, nebo jednodušeji vyfotíte první album Brd Bundes republik Deutschland, který je zřejmé z vašich fotek máte zastoupen.
vlepte je na rajče a sem dejte.odkaz.
na takovou seriózní prezentaci pak bude možno seriózn odpovědět.
dále myslím že ocenění není jen o vysokých odměnách pro zpracování znaleckého posudku.
jak vám zde již dvakrát bylo navrhováno ukázat sbírku nějakému filatelistovi ve vašem okolí, nebo spolku.
pokud si klikněte na bazoš, nebo annoncu,
tak i zde jsou nabídky ocenění i zdarma.
a jak zaznívá z příspěvku přede mnou z fotek nemate šanci zjistit hodnotu a pravost kvalitních známek.
takže i kdyby vám tady nebo jinde někdo řekl že máte známku za statisíce, stejně je z 99,9procent stejně nemáte.
s uctou
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

to je treba ten problem co nechapu ja ji treba nasel za 5000kc,https://www.ebay.ca/itm/274425684467

Aršíky z období balíčkových materiálu, aršíky razítkované příležitostnými razítky, tedy bez poštovního původu razítka se spíše prodávají v konvolutech desítek, či spíše stovek kusů.
Například.
Potřeboval jsem si doplnit destinaci Kuby pár známkami a aršíky z let 1975-1990 a bud bych koupil samostatně, ovšem s cenou cca 1Eurokatalogu x 2-5, plus doprava.
Pak jsem narazil a vydražil konvolut aršíků kde bylo 8 z deseti mě chybějících věcí.
Hodnotou jsem se pohyboval v 2,2 korunách za aršík. Pravda stálo mě to 500, ale pořád to bylo výhodnější než kupovat samostatně. Ve zbývajícím materiálu jsem pak našel cca 10 aršíků s hodnotou 15-25E.
Jak správně poznamenává dejvy. Podívejte se na ebay, 99,9 procent nabízeného filatelistického zboží se neprodá vůbec...
Z prodaného zboží je 99 procent nabídek s cenou od koruny /někdy opd USD, někdy to jde i od té koruny/
Co se takřka ze 100 procent prodá vždy jsou nabídky konvolutů, hromad známek od koruny.
Znovu doporučuji, seriozně nafotit, není nutné fotit vše, ale z filatelistického pohledu podstatné. Tedy například u destinací BRD,Berlín,DDR stačí třeba první kniha, pokud se ani to nechce fotit, tak třeba jen prvních deset stránek.
Pokud máte BRD trubky nerazítkované už to něco znamená.
Pokud máte Berlín první dva sety přetisků, černý, červený a první aršík to něco znamená
Pokud máte DDR v předttištěném albu prvních deset stránek bez mezer, taky to je prodejné.
Pokud by jste dal na aukro to co jste vyfotil a dal sem včetně te ilustrace celkového množství, tak odhaduji výslednou cenu na 10-15 tisíc.
Pokud by jste to vyfotil lépe, tak je třeba možné, že máte uplné pěkné album, či albumy BRD a zde se se známkami s pěkným lepem a bez nálepek případně doplněnými okraji můžete dostat na 10 tisíc za jednu destinaci.
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.