Zdravím,
máte nějaké osvědčené tipy, kam se vypravit na burzu známek, ideálně na moravě?
Jde mě o to, že na všech burzách kam občas zajdu sedí vždy ti stejní lidé a mají ty stejné věci a potřeboval bych vyzkoušet i něco nového. Nějaký tip např. na Brno, Zlín, atp., kde se dá něco vybrat pro ČSR I. (typy přetisku, zoubkování hradčan, ...).
díky
Petr

Filatelistický život se mění. Do Brna jsem dříve jezdil, ale jak píše Blažek, stále stejní lidé s neprodejnými známkami. Já jsem tam navíc za celou dobu nenarazil na nikoho, s kým bych si poklábosil u piva a guláše.
Ani v našem KF, kde je 18 členů nemám s kým o čem promluvit. Všichni členové odebírají novinky, které nastrkají do svých alb a spěchají hned domů.
Zato na Infofile jsem narazil na hodně lidí, se kterými mám o čem diskutovat.
Myslím si, že i filatelistický život se postupně na Internetové stránky přesune, tak jako např. osobní život na Facebook (jen podotýkám, že na Facebooku svoji stránku nemám a ani o ní neuvažuji).

Nějaké zkušenosti s Žilinou? Vypadá to zajímavě, ale netuším, kolik lidí tam něco nabízí - nerad bych tam 2 hodiny jel a odjel s prázdnou🙂
Ještě jeden dotaz - byl někdo v Prostějově? Jsou tam jiní lidé než v Olomouci, nebo se to jen přesouvá z jednoho města do druhého?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.