Moderátoři: smith

Inzeráty užívateľa origin:
napsal/a:
Koupím zlaté nebo stríbrné mince (Poptávka a nabídka mincí)
origin: Pokud nekdo ma prosim nabidnete na mail zavos@centrum.cz
napsal/a:
Vykupuji obrazy (Umění - obrazy)
origin: Zdravim, sbíram mimojiné i obrazy Pokud někdo něco má k prodeji, napište mi na mail zavos@centrum.cz a domluvime se (prosim o fotky i o vaši cenu) Děkuji
napsal/a:
Vykupuji známky (Poptávka a nabídka známek)
origin: Zdravim, sbíram znamky a náhodou jsme narazil na toto forum. Pokud nekdo má nějaký ucelený kus známek (serii, sbírku atd.) Napište mi (mail) já se ozvu a domoluvíme se. Děkuji
Toto má asi veľmi málo spoločné so zberateľstvom, skôr by som to nazval podnikanie. Je to v súlade s pravidlami fóra ?
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Pokud uvěříme tomu, že dotyčný jen sbírá zlaté mince (všechny), známky (všechny oblasti) a obrazy (také bez rozlišení), tak je, jinak ne:
6 ) Fórum není místo pro bezplatnou reklamu, příspěvky s komerčním podtextem v tématech od firem či obchodníků budou odstraněny nebo redukovány. Totéž platí i o vkládání odkazů na běžící aukce, které prokazatelně vkládá sám prodejce.

nekaž mi to ... čekám až podá poptávku na pozlacené hovínko 😈

Poptávám Svatováclavské 1 dukáty těchto ročníků ve stavech pokud možno 0/0 za rozumné ceny:
1924,1927,1928,1929,1934,1935,1936
Dále poptávám dukáty ČSSR Karel IV, 4 zlatník K.B F.J 1, popřípadě nabídněte další zajímavé zlaté mince.
nabídky na mail: sberatelhk@seznam.cz
PLATÍM HOTOVĚ

Měl by někdo zájem, jedná se o 10d České republiky z roku 1997, v provedení PROOF, razila česká mincovna, cena 35.000,- případná dohoda jistá. mail trutnov@centrum.cz
Obrázky:
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.