S odstupom času by som si dovolil uzavrieť vzájomné výmeny názorov na tomto fóre s tým že máte všetci ktorí ste na mňa útočili pravdu. Jediné ospravedlnenie ktoré ma v tejto chvíli napadá že som z dediny .Neviem ako to chodí v spoločnosti . Jano má pravdu - slovník tragédia . Nedospel som na jeho úroveň - úroveň moderátora na sberatelovi . Ešte raz mi všetci ROZUMNÍ ktorých som urazil prepáčte a sľubujem že sa už nenechám zatiahnuť do podobných nezmyselných debát ktoré vznikli aj mojou vinou . Ďakujem za pozornosť .

Každopádne sa medaila zhodnotila, zobekova verzia aj pri vyššie uvedenej sume o cca 80 percent, kremnická aj o čosi viac.
Táto diskusia je plná emotívnych príspevkov, a to pre mňa nie sú žiaľ príliš objektívne názory.
Najväčšie poučenie som si zobral z jediného príspevku, v zmysle, že najvzácnejší na drahej minci je kupec, ktorý ju za tú cenu kúpi.

Dik za aktualizaciu,
Nieje to uz mensia cena ako nakupna?
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Stále je to len cena ponuková. Reálne sa tieto medaily predávajú výrazne pod emisnú cenu. Nakoniec aj tak skončia ako cena zlata + malé percento.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.