U této aukce je stále vidět, že druhý nejvyšší přihodil více, než je výsledná cena? Jako prodejce bych to neprodal! O výši limitu výherce se nebudu rozepisovat.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

me by fakt zajimala jedna vec - dneska jsem prodal 2 veci na aukro (vystavene jeste pred zapocetim toho cirkusu).
Prisel mi tedy mail od aukra, ve kterem se pravi, ze pan XY koupil tento predmet - je tam pouze JMENO+PRIJMENI vyherce, dokonce ani jeho nick na aukro !! Nick si tedy muzu dohledat v prodanych predmetech.
Ale muze mi nekdo poradit, jak mam toho cloveka kontaktovat ????
Jedine, co jeste vidim u prodane polozky, je KARTA PLATBY, kdyz na to kliknu, tak mi to napise, ze kupujici nevyplnil kartu platby.
Kde najdu e-mail vyherce ???
To si fakt delaji srandu, ze takovy paskvil pusti mezi lidi, je mi z nich na bliti ...

v napovede slavne aukro pise:
Kde najdu kontaktní údaje na obchodního partnera?
Kontaktní údaje najdete aktuálně v emailu po prodeji/nákupu zboží. Pokud se vám email nepodaří dohledat, napište nám přes Kontaktní formulář, najdeme vám je.
tak to se muzu zasmat, v mailu je prd.
Tak jsem jim napsal, to jsem zvedav, co napisou (a hlavne kdy)

Vetsi potize? Ja bych rekl, ze to absolutne nezvladli.
Asi jako kdyby jsi vlezl do nove verze internetoveho bankovnictvi, posilal nekomu platbu a ono ti to ukazovalo, jaky ma ten clovek zustatek na uctu.

Panove chodi nekomu emaily s vypisem novych aukci v oblibenych kategoriich ci od oblibenych prodejcu? Me ani prd a najit tuhle funkci v novem skvelem aukru nemuzu. Psal jsem tam dotaz, v patek rano, co s tim je, ale aukro tym mlci. Uprimne jsem rad, ze nic neprodavam, protoze ted je idealni prilezitost koupit neco levne. Z jasnych duvodu...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.