10 let jsem neměl s aukrem problém, ale za posledních 8 neděl, jsem to dotáhl s nimi, až na zablokování účtu!😁 A dle tech.aukra nejsem jediný, komu zablokovali účet. Prodeje se jim propadly pod 50% dřívějšího pol. aukra a zbylých prodejců se takto zbavují!🙂 Fejzbůk si mohou strčit za klobouk.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Michal - tomu sa hovorí kariérny postup! 😕
Ale marketing a manažment - všetka česť. To je ako s tým autom. Nevadí, že je motor doje...ny a kasňa hnilá ... Treba mu dať nový lak pridať nejaký spojler a hneď vypadá na oko lepšie.
Aukro Berani Zlín- do toho!

Dělal jsem u firmy, která sponzorovala také Berany, protože jeden blbec z představenstva byl ze Zlína!😕 Já se jich snad nezbavím!🙄

Zlaté staré aukro.
Tady člověk neví, zda je konec aukce, kolik lidí vlastně přihodilo....
[

zde je jedno co jsem našel a takových je tam plno :-(
nové aukro vrčí plném proudu :-)
https://tech.aukro.cz/topic/799/zase-scaron-patn-aacute-v-yacute-scaron-e-př-iacute-hozu

Musím dokončit nákup na Aukru pokud jsem přihodil a teprve později zjistil,že jsem díky nejednoznačnému popisu udělal naprostou blbost?
Aukro vyhrožuje zablokováním účtu.Já jsem odstoupil od obchodu asi tak 3x.Z několika tisíc položek.A i mně několik kupujících příhoz zrušilo,nebo pak od obchodu odstoupili.Většinou to nijak nepotěší,ale beru to jako samozřejmost.Nebo to tak není?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.