Co je tohle za blbost?
https://aukro.cz/20-reichsmark-1945-liberec-specimen-6962241935

Děkuji za odvahu a důležitou informaci. Už dlouho jsem si myslel, že ty bankovky prodává upravované, ale až u této 100 koruny jsem si byl jistej, u ní je to už hodně vidět... popravdě by to chtělo sestavit seznam těch podvodníků...

Po osmdesáti letech se najednou objeví tato bankovka, s touto perforací a ve stavu UNC? Zajímavé je, že ji neuvádí ani jeden katalog bankovek!!! Zase jeden podvodník, co chce vydělat na běžné bankovce desetitisíce! Ale to už tady jednou bylo.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Jak mu to chcete dokázat? Vždyť nedostává negativy, za prodeje upravovaných bankovek? Že naletí i tak zkušený sběratel, jen protože to je 01, to mi hlava nebere? To jsou vyhozené peníze za vyprané bankovky!🙄

Já to bral více méně s vědomím, že nejsou UNC. Na dotazy nereagoval, tak jsem to risknul. Nevypadají nejhůř - bohužel jsou prané. Zatím je mám ve sbírce. Když narazím na lepší - půjdou pryč. Stalo se, mám u něj poznámku - nekupovat a toho se už teď držím. Někdy se risk vyplatí , někdy ne. Toto byla bohužel druhá varianta.

Tak proto nedostal negativ? Vždyť se napálí další sběratelé a on se bude jen smát, jak ojebává a ještě na tom vydělává! Existuje jedno přísloví o té koze!😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.