11600,- ....chtěl bych být prodejcem
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Urcite je to vela, suhlasim. Ale chcel som ju, nakolko v UNC stave ju este nemam a bankovka bola podla mna na 98% UNC. Myslim, ze tie mikroskopicke vlomy by sa dali vyrovnat (?)...
Na druhej strane k tej cene... Seria B je najlepsia a za posledne roky som ju tolko krat v takomto stave bohuzial nevidel. Pan Holna napr. predal svoju v roku 2005 v aukcii v stave 1(!) za cenu 4.200 + 10%, v roku 2007 ju predaval Numis v UNC v cene 6.000 - je to ale 2 roky stary udaj.
Podla mna na najlepsich seriach v spickovych stavoch sa da malokedy prerobit. Kazdy rok rastu v desiatkach percentach. Ani nie tak davno (2 roky dozadu) sa napr. bezne predavala 5000 Ks 1944 Slovensky Stat neperf. UNC v cene 3.500, dnes sa uz predala za vyse 9.500,-Kc (!!!) a podobnych pripadov su desiatky.
Niekedy clovek zaplati za bankovku na danu dobu prehnanu sumu uznavam, ale prejdu 2 - 3 roky a vacsinou je rad, ze ju kupil este za tolko.

notafilie > díky za vysvětlení ;-) je fakt, že když jsem se koukal na aukční ceníky z 80. let a jsou tam jednopísmenní Rašíni (20/26) kolem stovky ... tak se to dá skutečně slušně zhodnotit. Holt když je kapitál... proč neinvestovat a vyčkávat až se to zhodnotí🙂)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.