Také mi přijde, že nesmyslné ceny se platí převážně jen za bankovky z našeho území, Polska a Ruska, naopak ostatní země se dají většinou pokud to člověk sleduje občas koupit za velmi dobré ceny...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ono je to vcelku logické. Myslím,že je více sběratelů našich bankovek než bankovek zahraničních. A když někdo dělá cizinu,tak si každý vybere tu svoji vyvolenou zemi a nějak se to rozmělní. Ten to a druhý tohle. Ale myslím, že každý z nás má "nějaké to česko doma zkompletované/noví,starší,guldeny atd/

trava napsal/a:
Ono je to vcelku logické. Myslím,že je více sběratelů našich bankovek než bankovek zahraničních. A když někdo dělá cizinu,tak si každý vybere tu svoji vyvolenou zemi a nějak se to rozmělní.
...
Já jsem to myslel trochu globálně v širším měřítku...
Třeba na mezinárodních aukcích(tedy mimo ČR) se perou kupující z ČSR téměř pravidelně o naše bankovky(Totéž platí pro Rusko a Polsko), naopak pro bankovky jiných myslím i oblíbených zemí Evropy toto většinou vůbec tolik neplatí a většinou mimo pár výjmečných věcí se dá lecos koupit celkem rozumně...
Prostě na bankovky těchto několika zemí zachvátilo poslední cca 1-2 roky šílenství nakupujících, zatímco u ostatních evropských zemí bych označil poptáku a trh jako takový stále konstantní až na výjimky s relativně pevnými cenami a také s menším rozpětím cen. 🙂

Ano, přihlaš se do ČSSD a drž se svého systému...😁
Vedle Rátha a Paroubka to dobře zapadne... 😈

http://www.aukro.cz/item879923413_1000_korun_ceskoslovenskych_1932.html
dobrá perforace. znáte?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.