Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III

Dobry den . Mam doma spousty Uheskych znamek s pretiskem ale bohuzel mam jen obyc. Katalog Michle Ungar kde jsou jen zakladni info. Mam zde znamky s pretiskem pismene H ktere nemoho nikde dohledat ! Zde foto zbytek znamek s pretiskem jsou v katalogu oznacene . ... prosim o urceni popr. Ohodnoceni znamek pretiskem H
Obrázky:

Dobra vim ze jste velkym znalcem 😁uherske s pretiskem je vase parketa 👍 jsem zde zjistil... je to velka pravdepodobnost ze znamky jsou opravdu prave protoze jsem to vyhandloval od sberatele kde se nachazelo velke mnozstvi pretisku Osteuropa a nechal jsem overit otesovat napr. polske Pozta-Polska velice hledane a cenne nominale a vse bylo prave z toho usuzuji ze ten zbytek bude asi taky orig. Samozrejmne bude lepsi kdyz je otestuji... pokud jsou znamky opravdu prave jakou maji cenu na trhu + - kdybych poslal detailni foto Vam je moznost pznani pravosti pretisku?

Cena je celkem problém, na trhu se vyskytuje minimálně. Akorát padělky, ty se občas nabízejí.
Já to nemám s čím porovnat, já žádnou nemám. Nepodařilo se mi získat. Sice k tomu mám mustr na fólii, ale z počítače tohle teda nevím. A navíc, jak jsem si schovával obrázky z aukcí atp., velká část je na starém PC, které mi zheblo a pokus o přesun dat dosud nebyl uskutečněn.

To jste mne ted trochu rozhodil ze pokud to bude prave muze to byt zajimave? Kdyby jde znal nekoho kdo to ohodnoti byl bych ochotny to prodat protoze to nepotrebuji a koupil neco co chci popripade bych to chtel vyhandlovat za znamky csr nebo RU Prosim o radu kde to muzu nächst overit.. diky

Ověřuje to Bodor a někdo z Jugoslávie (Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko), ale jmenovitě nevím. Ne každý ověřuje všechno.
Bilandžić by to mohl zkoušet.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.